Anghinare și spanac Tian

Anghinare-și-spanac Tian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 202 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,08 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de brânză gruyincrucrore, piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Taitei Prajiti De Zi Cu Zi (Tian Tian Chao Mian), Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare, și Baie fierbinte de spanac și anghinare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați spanacul în loturi, rotind frecvent până se ofilesc (aproximativ 7 minute).
Scurgeți spanacul (nu trebuie să fie nici umed, nici uscat, ci umed).
Combinați spanacul și usturoiul într-un castron mediu.
Combinați apa și sucul de lămâie. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați tulpina până la 1 inch de bază; coaja tulpina.
Îndepărtați frunzele inferioare și frunzele exterioare dure, lăsând inima și fundul fragede.
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime.
Îndepărtați ciulinul fuzzy de jos cu o lingură. Feliați subțire inima de anghinare; se pune în apă cu lămâie. Repetați procedura cu anghinarea rămasă.
Scurgere. (Ar trebui să aveți aproximativ 4 căni de anghinare feliate.)
Presărați anghinare cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 37
Aranjați 3 căni de anghinare într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu 1/2 cană de brânză. Repetați straturile cu anghinare și spanac.
Acoperiți și coaceți la 375 timp de 15 minute. Descoperiți și coaceți 30 de minute.
Se presară cu 3/4 cană de brânză.
Coaceți încă 10 minute sau până când anghinarea este fragedă.