Anghinarea umplută cu Crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 4,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 261 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, carne de crab, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Anghinare umplute cu Crab, Anghinare Umplute Cu Crab, și Anghinare pentru bebeluși umplute cu salată de Crab.
Instrucțiuni
1
Folosind un cuțit ascuțit, nivelați fundul fiecărei anghinare și tăiați 3/4 in. de sus. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați vârfurile frunzelor exterioare; periați marginile tăiate cu 2 linguri de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Stați anghinare într-un cuptor olandez; adăugați 2 in. de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 25-30 de minute sau până când frunzele din apropierea centrului aproape se scot ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Inversați anghinarea pentru a se scurge. Cu o lingură, răzuiți cu grijă porțiunea centrală fuzzy de anghinare și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Într-un castron mare, combinați crabul, brânza, pesmetul, maioneza, ardeiul verde, ceapa, sarea și sucul de lămâie rămas. Răspândiți ușor frunzele de anghinare; umpleți cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Crabi
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se pune într-un 8-in negreased. vas de copt pătrat; Adăugați 1/2 in. de apă caldă. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până când se încălzește și frunzele de lângă marginea exterioară se scot ușor.