Anghinare umplute cu cartofi zdrobiți și usturoi rumenit
Anghinare umplute cu cartofi zdrobiți și usturoi rumenit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 336 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de busuioc, piper, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Usturoi Zdrobit Cartofi, Cartofi Zdrobiți Cu Usturoi, și Cartofi zdrobiți cu ulei de usturoi.
Instrucțiuni
Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați tulpina la bază.
Îndepărtați frunzele de jos și frunzele exterioare dure, lăsând inima și fundul fraged; tăiați aproximativ 2 centimetri de vârful anghinarei. Anghinare cu aburi, acoperite, 20 de minute; se răcește la temperatura camerei. Întindeți ușor frunzele; îndepărtați ciulinul fuzzy de jos cu o lingură.
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți cartofii într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura. Se fierbe 12 minute sau până se înmoaie; se scurge. Bateți la viteza medie a unui mixer sau cu un masher de cartofi până la piure grosier.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul; sotati 2 minute sau pana devin aurii.
Scoateți de pe foc; adăugați sherry, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați amestecul de sherry, mozzarella, busuioc, sare și piper la cartofi.
Umpleți aproximativ 1 cană amestec de cartofi în fiecare anghinare.
Așezați anghinare umplute într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când anghinarea este fragedă.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.