Anghinare umplute cu cartofi zdrobiți și usturoi rumenit
Anghinare umplute cu cartofi zdrobiți și usturoi rumenit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 336 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de busuioc, piper, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Usturoi Zdrobit Cartofi, Cartofi Zdrobiți Cu Usturoi, și Cartofi zdrobiți cu ulei de usturoi.
Instrucțiuni
1
Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați tulpina la bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2
Îndepărtați frunzele de jos și frunzele exterioare dure, lăsând inima și fundul fraged; tăiați aproximativ 2 centimetri de vârful anghinarei. Anghinare cu aburi, acoperite, 20 de minute; se răcește la temperatura camerei. Întindeți ușor frunzele; îndepărtați ciulinul fuzzy de jos cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Puneți cartofii într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura. Se fierbe 12 minute sau până se înmoaie; se scurge. Bateți la viteza medie a unui mixer sau cu un masher de cartofi până la piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoiul; sotati 2 minute sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Scoateți de pe foc; adăugați sherry, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați amestecul de sherry, mozzarella, busuioc, sare și piper la cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Umpleți aproximativ 1 cană amestec de cartofi în fiecare anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
10
Se presară cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
11
Așezați anghinare umplute într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
12
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când anghinarea este fragedă.