Anghinare Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare umplute. Această rețetă face 6 porții cu 248 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, usturoi, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Anghinare Umplute, Anghinare Umplute, și Anghinare Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați tulpinile anghinarelor, lăsând aproximativ 1/2 inch. Frecați anghinarea curată sub apă curgătoare. Folosind foarfece ascuțite, tăiați 1/2 inch de pe partea superioară a fiecărei frunze și cu o felie de cuțit foarte ascuțită la aproximativ 1 inch de pe partea superioară a anghinarei.
La un fierbător mare de apă sărată clocotită, adăugați 2 sau 3 căței de usturoi întregi și 1 lingură de ulei de măsline. Gătiti anghinarea, acoperită, timp de 45 până la 55 de minute sau până la licitație.
Îndepărtați-le cu grijă cu clești sau cu o lingură mare cu fante și așezați-le cu susul în jos pe un suport pentru a se scurge pe măsură ce se răcesc.
Pentru a face umplutura, tăiați roșiile în zaruri de 1/4 inci și tocați usturoiul rămas.
Amestecați roșiile și usturoiul cu ierburile tocate, 1/2 linguriță de sare, 1 1/2 linguri de ulei de măsline și o notă de oțet sau suc de lămâie, dacă doriți. Amestecați majoritatea firimiturilor de pâine, verificați consistența, apoi amestecați mai mult după cum este necesar pentru a face un amestec destul de gros. La final, adăugați parmezanul.
Când anghinarea este suficient de rece pentru a o manipula, întoarceți-le cu partea dreaptă în sus și trageți ușor frunzele din centrul fiecăruia. Scoateți frunzele subțiri chiar din centru și apoi răzuiți sufocarea fibroasă cu o linguriță.
Lingurați o parte din umplutură în cavitatea centrală a fiecărei anghinare, apoi lingurați puțin mai mult aici și acolo între frunze. Distribuiți-l uniform între cele 6 anghinare, folosind aproximativ 2/3 cană pentru fiecare. Un pic mai mult ulei de măsline poate fi stropit peste anghinare chiar înainte de servire.
Serviți-le la temperatura camerei sau refrigerate și nu le țineți mai mult de 3 sau 4 ore.