Anghinare Umplute

Anghinare Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare umplute. Această rețetă face 6 porții cu 248 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, usturoi, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Anghinare Umplute, Anghinare Umplute, și Anghinare Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați tulpinile anghinarelor, lăsând aproximativ 1/2 inch. Frecați anghinarea curată sub apă curgătoare. Folosind foarfece ascuțite, tăiați 1/2 inch de pe partea superioară a fiecărei frunze și cu o felie de cuțit foarte ascuțită la aproximativ 1 inch de pe partea superioară a anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
La un fierbător mare de apă sărată clocotită, adăugați 2 sau 3 căței de usturoi întregi și 1 lingură de ulei de măsline. Gătiti anghinarea, acoperită, timp de 45 până la 55 de minute sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Îndepărtați-le cu grijă cu clești sau cu o lingură mare cu fante și așezați-le cu susul în jos pe un suport pentru a se scurge pe măsură ce se răcesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Pentru a face umplutura, tăiați roșiile în zaruri de 1/4 inci și tocați usturoiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Amestecați roșiile și usturoiul cu ierburile tocate, 1/2 linguriță de sare, 1 1/2 linguri de ulei de măsline și o notă de oțet sau suc de lămâie, dacă doriți. Amestecați majoritatea firimiturilor de pâine, verificați consistența, apoi amestecați mai mult după cum este necesar pentru a face un amestec destul de gros. La final, adăugați parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Când anghinarea este suficient de rece pentru a o manipula, întoarceți-le cu partea dreaptă în sus și trageți ușor frunzele din centrul fiecăruia. Scoateți frunzele subțiri chiar din centru și apoi răzuiți sufocarea fibroasă cu o linguriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
7
Lingurați o parte din umplutură în cavitatea centrală a fiecărei anghinare, apoi lingurați puțin mai mult aici și acolo între frunze. Distribuiți-l uniform între cele 6 anghinare, folosind aproximativ 2/3 cană pentru fiecare. Un pic mai mult ulei de măsline poate fi stropit peste anghinare chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Serviți-le la temperatura camerei sau refrigerate și nu le țineți mai mult de 3 sau 4 ore.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista