Anghinarea umplută ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 167 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 43 ar spune că a lovit locul. Un amestec de anghinare, frunze de mentă, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Anghinare Umplute, Anghinare Umplute, și Anghinare Umplute.
Instrucțiuni
1
Strângeți sucul din jumătățile de lămâie într-o oală mare cu apă rece; adăugați jumătățile de lămâie stoarse și usturoiul întreg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Tăiați sfertul superior al fiecărei anghinare și aruncați. Folosiți un cuțit mic ascuțit pentru a tăia tulpina anghinarelor. Începând de la bază, îndoiți frunzele exterioare dure înapoi și rupeți-le acolo unde se rup în mod natural, lăsând frunzele interioare fragede. Tăiați exteriorul bazei până când nu rămân zone verde închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Tăiați anghinarea în jumătate și apoi în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Tăiați sufocul fibros și frunzele mici cu vârf violet. Scufundați sferturile de anghinare în apa cu lămâie. Acoperiți și fierbeți până când anghinarea este fragedă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Scurgere. Puneți sferturile de anghinare deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Amestecați sucul de lămâie, ierburile, usturoiul, coaja de lămâie, caperele, pâinea și roșiile într-un castron mare. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Aranjați anghinare, tăiate cu fața în sus, pe 2 platouri. Puneți amestecul de roșii în centrul cartierelor de anghinare, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8
Stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
9
Se ornează cu crenguțele de pătrunjel și se servește.