Anghinare simplă la abur
Anghinarea simplă la abur durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană servește 2 și costă 1,09 USD per porție. O porție conține 64 de calorii, 4 g de proteine și 0 g de grăsimi. Această rețetă de la Allrecipes necesită anghinare, foi de dafin, usturoi și suc de lămâie. 17 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 96%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ anghinare la abur, anghinare la abur și anghinare la abur.
Instrucțiuni
Tăiați tulpina din anghinare și aruncați-o, asigurându-vă că fundul fiecărei anghinare este plat.
Tăiați partea de sus 1 inch (sau cam așa ceva) din anghinare și aruncați-o. Tăiați capetele spinoase de pe fiecare frunză de anghinare cu o pereche de foarfece de bucătărie.
Umpleți fundul unei oale cu câțiva centimetri de apă, adăugând usturoi, suc de lămâie și foi de dafin în apă.
Puneți un coș pentru aburi în oală, asigurându-vă că apa nu curge peste fundul coșului pentru aburi.
Puneți anghinarea în coș, sprijinindu-se pe fundul turtit.
Aduceți apa la fiert, acoperiți oala și gătiți până când frunzele pot fi smulse cu ușurință din anghinare, 20 până la 30 de minute.