Anghinare prăjită (sau Sunchokes)
Topinamburul prăjit (sau Sunchokes) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 449 calorii, 3G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 53 de fani. Dacă aveți cimbru, ulei de măsline, anghinare din Ierusalim și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pui prăjit și anghinare din Ierusalim, Dovlecei prăjiți cu ierburi și anghinare din Ierusalim, și Piept De Pui Prăjit Și Anghinare Din Ierusalim.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Frecați tuberculii de anghinare din Ierusalim și tăiați ochii.
Tăiați tuberculii în bucăți de 1 inch.
Amestecați uleiul de măsline, cimbru, usturoi și sare de mare împreună într-un castron mare; adăugați bucăți de anghinare din Ierusalim și aruncați pentru a acoperi. Aranjați bucățile acoperite într-un strat uniform distanțat pe o foaie de copt.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când anghinarea din Ierusalim este fragedă, 35 până la 45 de minute.