Anghinare Pentru Copii Înăbușite

Anghinare Pentru Copii Înăbușite
Anghinare copil fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 475 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați așchii parmigiano-reggiano, anghinare pentru copii, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Anghinare Pentru Copii Înăbușite, Anghinare Pentru Copii Înăbușite, și Anghinare Pentru Copii Înăbușite.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Umpleți un castron mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Tăiați 2 lămâi în jumătate și strecurați ambele jumătăți de lămâie în apă, apoi aruncați jumătățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Tăiați pielea dură de culoare verde închis de pe tulpina anghinarei dacă există o tulpină și îndepărtați frunzele exterioare dure până când se dezvăluie un minunat verde blând de primăvară, ar trebui să fie doar câteva straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
5
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime și aruncați în apa cu lămâie (acidulată). Anghinarea se va rumeni în fața ochilor, de aceea este important să aveți apa acidulată setată înainte ca 1 frunză să fie scoasă din anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
6
Înveliți o tigaie mare cu fața dreaptă la foc mediu, generos cu ulei de măsline și adăugați căței de usturoi zdrobiți și ardei roșu zdrobit. Când cuișoarele de usturoi sunt maro auriu și aromate, îndepărtați-le. Și-au îndeplinit destinul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați fileurile de hamsie și lăsați-le să se topească într-o consistență cochetă înainte de a adăuga anghinarea pregătită în tigaie împreună cu jumătățile de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De HamsieFile De Hamsie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se toarnă vinul alb, se adaugă pachetul de cimbru și se condimentează cu sare, după gust. Aduceți la fierbere și adăugați suficientă apă pentru a acoperi anghinarea (nu ar trebui să fie multă apă). Acoperiți tigaia și fierbeți până când anghinarea este foarte moale, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Scoateți capacul și lăsați lichidul să se reducă până când este la mai puțin de jumătatea părților laterale ale anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
10
Scoateți pachetul de cimbru. Gust pentru a verifica pentru condimente și reajustarea, dacă este necesar, (probabil că va). Finalizați aruncând pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
11
Transferați anghinarea într-un bol de servire și serviți acoperit cu așchii Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Ura! Ce fel de mâncare!
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista