Anghinare Pentru Copii Înăbușite
Anghinare copil fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 475 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați așchii parmigiano-reggiano, anghinare pentru copii, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Anghinare Pentru Copii Înăbușite, Anghinare Pentru Copii Înăbușite, și Anghinare Pentru Copii Înăbușite.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Umpleți un castron mare cu apă.
Tăiați 2 lămâi în jumătate și strecurați ambele jumătăți de lămâie în apă, apoi aruncați jumătățile.
Tăiați pielea dură de culoare verde închis de pe tulpina anghinarei dacă există o tulpină și îndepărtați frunzele exterioare dure până când se dezvăluie un minunat verde blând de primăvară, ar trebui să fie doar câteva straturi.
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime și aruncați în apa cu lămâie (acidulată). Anghinarea se va rumeni în fața ochilor, de aceea este important să aveți apa acidulată setată înainte ca 1 frunză să fie scoasă din anghinare.
Înveliți o tigaie mare cu fața dreaptă la foc mediu, generos cu ulei de măsline și adăugați căței de usturoi zdrobiți și ardei roșu zdrobit. Când cuișoarele de usturoi sunt maro auriu și aromate, îndepărtați-le. Și-au îndeplinit destinul de usturoi.
Adăugați fileurile de hamsie și lăsați-le să se topească într-o consistență cochetă înainte de a adăuga anghinarea pregătită în tigaie împreună cu jumătățile de lămâie.
Se toarnă vinul alb, se adaugă pachetul de cimbru și se condimentează cu sare, după gust. Aduceți la fierbere și adăugați suficientă apă pentru a acoperi anghinarea (nu ar trebui să fie multă apă). Acoperiți tigaia și fierbeți până când anghinarea este foarte moale, aproximativ 10 până la 15 minute.
Scoateți capacul și lăsați lichidul să se reducă până când este la mai puțin de jumătatea părților laterale ale anghinarelor.
Scoateți pachetul de cimbru. Gust pentru a verifica pentru condimente și reajustarea, dacă este necesar, (probabil că va). Finalizați aruncând pătrunjelul tocat.
Transferați anghinarea într-un bol de servire și serviți acoperit cu așchii Parmigiano-Reggiano.