Anghinare pentru bebeluși Braconați cu ierburi și lămâie
Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 207 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți anghinare pentru bebeluși, vin, crenguțe de rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Cozi De Miel De Lămâie Cu Anghinare Pentru Copii, Saut anghinare pentru copii cu usturoi și lămâie, și Pappardelle cu lămâie, anghinare și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, combinați apa cu sucul a 2 lămâi; adăugați cele 4 lămâi în apa din tigaie. Lucrând cu 1 anghinare pentru bebeluși odată, scoateți toate frunzele exterioare de culoare verde închis. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați jumătatea superioară a frunzelor și coajați și tăiați tulpina. Aruncați anghinarea bebelușului în apa infuzată cu lămâie.
Adăugați în tigaie 1 cană de ulei de măsline și vinul alb, ceapa, semințele de coriandru, boabele de piper, cimbru, rozmarin, salvie și frunze de dafin. Aduceți la foc mic la foc moderat, apoi reduceți focul la minim. Acoperiți și fierbeți până când anghinarea este fragedă când este străpunsă cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Lăsați anghinarea să se răcească în lichidul de gătit timp de 30 de minute.
Transferați anghinarea pe o suprafață de lucru; aruncați lichidul de gătit.
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime și aranjați-le pe un platou.
Stropiți anghinarea cu puțin ulei de măsline, presărați sare și serviți cald sau la temperatura camerei.