Anghinare la gratar cu vinaigreta cremoasa de sampanie

Reteta Anghinare la gratar cu vinaigreta cremoasa de sampanie se poate face in aproximativ 44 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 294 de calorii, 3 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. Pentru 1,56 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Vă este adus de Foodnetwork. Este perfect pentru 4 iulie. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, sare cușer și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 36%. Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: anghinare răcită cu vinaigretă de șampanie, salată de pui Fuji cu mere și vinaigretă cremoasă de șampanie și salată de piept de rață la grătar cu vinaigretă de șampanie și miere.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pentru anghinare: Într-o cratiță de 8 litri, aduceți 8 căni de apă la fiert la foc mediu-mare. Se toarnă lămâile în apă și se adaugă cojile de lămâie stoarse. Cu ajutorul foarfecelor de bucătărie, scoateți spinii de pe vârfurile frunzelor de anghinare.
Tăiați tulpinile de anghinare la 1/2 inch lungime.
Tăiați fiecare anghinare în 8 felii și, cu ajutorul unui cuțit de toaletă, îndepărtați sufocul fuzzy.
Puneți anghinarea în tigaie și aduceți la fierbere. Acoperiți tigaia și gătiți la abur până când inimile de anghinare sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Cu ajutorul cleștilor, scoateți anghinarea și aranjați într-un singur strat pe o tavă de copt.
Puneți o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Stropiți ambele părți ale anghinarelor cu ulei de măsline și asezonați cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Se presară usturoiul tocat și rozmarinul. Prăjiți, cu partea tăiată în jos, până se carbonizează ușor, 5 până la 6 minute pe fiecare parte. Se lasa deoparte sa se raceasca putin.
Pentru vinegretă: într-un castron mediu, amestecați crema dulce, uleiul de măsline, oțetul, mierea, sare și piper până se omogenizează.
Aranjați anghinarea pe un platou și serviți vinegreta alături ca un sos de scufundare.