Anghinare la cuptor cu fenicul

Anghinare la cuptor cu fenicul
Anghinarea la cuptor cu fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 336 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pesmet grosier, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Cavatappi la cuptor cu anghinare și fenicul, Fenicul fiert și anghinare, și Anghinare Pentru Copii Și Fenicul Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați tulpinile de anghinare la 1 inch și tăiați 1 inch de vârfuri. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați 1/2 inch de frunze. Înjumătățiți anghinarea pe lungime și, folosind un baller sau o lingură de pepene galben, scoateți frunzele mici țepoase și sufocările păroase; lăsați câteva straturi de frunze. Frecați părțile tăiate ale anghinarei cu lămâia înjumătățită și așezați-le, tăiate cu fața în jos, într-un coș mare cu aburi. Aburiti anghinarea peste apa clocotita pana cand inimile sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene GalbenPepene Galben
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți 1/4 cană de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați feniculul și ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați usturoiul și cimbru, condimentați cu sare și piper și gătiți până când legumele abia încep să se rumenească, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor, apoi se amestecă pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Aruncați firimiturile de pâine cu 1 lingură de ulei și întindeți-le pe o foaie de copt. Prajiti aproximativ 3 minute, sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Transferați firimiturile pe o farfurie. Ridicați temperatura cuptorului la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie foarte mare. Uscați anghinarea și adăugați-le în tigaie, tăiate cu fața în jos. Gatiti la foc moderat pana devin aurii, aproximativ 4 minute. Aranjați anghinarea, tăiată cu fața în sus, într-un vas mare de copt și umpleți-le cu amestecul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
10
Se presară cu firimiturile de pâine prăjite și se coace aproximativ 15 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Aranjați 2 jumătăți de anghinare pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Într-un castron, aruncați frunzele de pătrunjel cu restul de 1 lingură de ulei și 1/2 linguriță suc de lămâie și condimentați cu sare și piper. Topim anghinarea cu pătrunjelul și servim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate95
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista