Anghinare la cuptor cu fenicul

Anghinare la cuptor cu fenicul
Anghinarea la cuptor cu fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 336 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pesmet grosier, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Cavatappi la cuptor cu anghinare și fenicul, Fenicul fiert și anghinare, și Anghinare Pentru Copii Și Fenicul Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați tulpinile de anghinare la 1 inch și tăiați 1 inch de vârfuri. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați 1/2 inch de frunze. Înjumătățiți anghinarea pe lungime și, folosind un baller sau o lingură de pepene galben, scoateți frunzele mici țepoase și sufocările păroase; lăsați câteva straturi de frunze. Frecați părțile tăiate ale anghinarei cu lămâia înjumătățită și așezați-le, tăiate cu fața în jos, într-un coș mare cu aburi. Aburiti anghinarea peste apa clocotita pana cand inimile sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene GalbenPepene Galben
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți 1/4 cană de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați feniculul și ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați usturoiul și cimbru, condimentați cu sare și piper și gătiți până când legumele abia încep să se rumenească, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor, apoi se amestecă pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Aruncați firimiturile de pâine cu 1 lingură de ulei și întindeți-le pe o foaie de copt. Prajiti aproximativ 3 minute, sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Transferați firimiturile pe o farfurie. Ridicați temperatura cuptorului la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie foarte mare. Uscați anghinarea și adăugați-le în tigaie, tăiate cu fața în jos. Gatiti la foc moderat pana devin aurii, aproximativ 4 minute. Aranjați anghinarea, tăiată cu fața în sus, într-un vas mare de copt și umpleți-le cu amestecul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Se presară cu firimiturile de pâine prăjite și se coace aproximativ 15 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Aranjați 2 jumătăți de anghinare pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Într-un castron, aruncați frunzele de pătrunjel cu restul de 1 lingură de ulei și 1/2 linguriță suc de lămâie și condimentați cu sare și piper. Topim anghinarea cu pătrunjelul și servim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate95
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista