Anghinare la cuptor cu fenicul

Anghinare la cuptor cu fenicul
Anghinarea la cuptor cu fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 336 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pesmet grosier, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Cavatappi la cuptor cu anghinare și fenicul, Fenicul fiert și anghinare, și Anghinare Pentru Copii Și Fenicul Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați tulpinile de anghinare la 1 inch și tăiați 1 inch de vârfuri. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați 1/2 inch de frunze. Înjumătățiți anghinarea pe lungime și, folosind un baller sau o lingură de pepene galben, scoateți frunzele mici țepoase și sufocările păroase; lăsați câteva straturi de frunze. Frecați părțile tăiate ale anghinarei cu lămâia înjumătățită și așezați-le, tăiate cu fața în jos, într-un coș mare cu aburi. Aburiti anghinarea peste apa clocotita pana cand inimile sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene GalbenPepene Galben
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți 1/4 cană de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați feniculul și ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați usturoiul și cimbru, condimentați cu sare și piper și gătiți până când legumele abia încep să se rumenească, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor, apoi se amestecă pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Aruncați firimiturile de pâine cu 1 lingură de ulei și întindeți-le pe o foaie de copt. Prajiti aproximativ 3 minute, sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Transferați firimiturile pe o farfurie. Ridicați temperatura cuptorului la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie foarte mare. Uscați anghinarea și adăugați-le în tigaie, tăiate cu fața în jos. Gatiti la foc moderat pana devin aurii, aproximativ 4 minute. Aranjați anghinarea, tăiată cu fața în sus, într-un vas mare de copt și umpleți-le cu amestecul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Se presară cu firimiturile de pâine prăjite și se coace aproximativ 15 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Aranjați 2 jumătăți de anghinare pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Într-un castron, aruncați frunzele de pătrunjel cu restul de 1 lingură de ulei și 1/2 linguriță suc de lămâie și condimentați cu sare și piper. Topim anghinarea cu pătrunjelul și servim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate95
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista