Anghinare Fierte

Anghinare Fierte
Această rețetă face 4 porții cu 235 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Dacă $2.02 pe portie cade în bugetul dvs., anghinare fiert ar putea fi un extraordinar fără gluten, primar și vegan rețetă pentru a încerca. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână mentă, vin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Anghinare Fierte, Fenicul fiert și anghinare, și Anghinare Pentru Copii Fierte.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoiul și saut-ul, amestecând, timp de aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Adăugați anghinarea și aruncați până când sunt acoperite cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Adăugați vinul, menta sau cimbru, sare și piper. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CimbruCimbru
MentăMentă
SareSare
VinVin
5
Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 20 de minute.
6
Aruncați cimbru (dacă utilizați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
7
Transferați anghinarea pe o farfurie, stropiți-le cu sucuri de tigaie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista