Anghinare Fierte
Această rețetă face 4 porții cu 235 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Dacă $2.02 pe portie cade în bugetul dvs., anghinare fiert ar putea fi un extraordinar fără gluten, primar și vegan rețetă pentru a încerca. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână mentă, vin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Anghinare Fierte, Fenicul fiert și anghinare, și Anghinare Pentru Copii Fierte.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea la foc mediu.
Adăugați usturoiul și saut-ul, amestecând, timp de aproximativ 30 de secunde.
Adăugați anghinarea și aruncați până când sunt acoperite cu ulei.
Adăugați vinul, menta sau cimbru, sare și piper. Aduceți la fierbere.
Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 20 de minute.
Aruncați cimbru (dacă utilizați).
Transferați anghinarea pe o farfurie, stropiți-le cu sucuri de tigaie și serviți.