Anghinare Din Ierusalim

Anghinare Din Ierusalim
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să gustați anghinarea din Ierusalim. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 687 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 13 și costă 5,42 USD pe porție. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de anghinare din Ierusalim, semințe de muștar, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim, și Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Veți avea nevoie de 2 oale mari din oțel inoxidabil sau boluri de plastic foarte mari pentru a înmuia legumele. Trebuie să fie suficient de mari pentru a conține câte un galon de apă fiecare, plus 6 kilograme de legume (tocate) fiecare. Nu folosiți aluminiu; oțetul va reacționa cu acesta.Mai întâi trebuie să curățați anghinarea. Sunt destul de noduroși și adună multă murdărie și pietriș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Puneți anghinarea într-o oală mare și acoperiți cu apă. Frecați bine fiecare anghinare cu o perie rigidă de legume și treceți-o sub puțină apă. Dacă nisipul pare să fie prins între anghinare și "degetele" sale, poate fi necesar să le scoateți pentru a scoate nisipul.Faceți o saramură dintr-una dintre căni de sare, un galon de apă și cele 4 linguri de oțet alb. Amestecați bine pentru a vă asigura că toată sarea este dizolvată.Pregătiți anghinarea: nu curățați anghinarea - coaja este comestibilă și veți pierde o mulțime de vitamine, plus că aceste lucruri sunt cu adevărat noduroase și dacă încercați să curățați 6 kilograme din ele vă asigur că vă veți pierde entuziasmul pentru a face acest gust.Tocare: aveți două opțiuni aici. Prefer să taie anghinare în zaruri sfert de inch de mână. Alți oameni folosesc un robot de bucătărie. Motivul pentru care nu folosesc un robot de bucătărie este că anghinarea din Ierusalim are o consistență unică și nu se toacă bine în robotul de bucătărie. Unele dintre ele sunt pulverizate, în timp ce bucățile mari rămân necontrolate. Deci, dacă doriți, utilizați un robot de bucătărie, dar asigurați-vă că nu ajungeți la ciuperci. Vrei o mulțime de bucăți foarte mici; ar trebui să arate despre consistența gust. Pe măsură ce tăiați anghinarea, așezați-le în saramură.Faceți un al doilea lot de saramură cu ceașca rămasă de sare și un galon de apă, amestecând bine pentru a vă asigura că toată sarea dissolves.In un robot de bucătărie, tocați varza, ceapa și ardeii grași până când sunt tăiați bine. Asigurați-vă că pentru a păstra un ochi pe ceea ce faci astfel încât să nu te terci. Vrei ca legumele să fie consistența unui gust.Odată ce sunt tocate, așezați legumele în al doilea lot de saramură pe care l-ați făcut și amestecați bine.Acoperiți ambele boluri de legume sărate și lăsați pe tejghea peste noapte sau timp de 8 ore. Nu le lăsați să stea în saramură mai mult de 10 ore sau legumele pot deveni prea sărate.Tapetați un blat cu o mulțime de prosoape de hârtie - de obicei folosesc 5 straturi. Veți așeza legumele scurse pe aceste prosoape de hârtie, așa că asigurați-vă că acoperiți un spațiu destul de mare; cel puțin 2 1/2 picioare pe 1 1/2 picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți anghinarea din Ierusalim și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
4
Se scurge bine și se așează pe jumătate din prosoapele de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Scurgeți amestecul de varză/ceapă / piper și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
6
Scurgeți bine, apoi cu mâinile, pe care tocmai le-ați spălat în apă fierbinte cu săpun, stoarceți umezeala rămasă din legume. Veți vedea că încă mai iese multă apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
7
Așezați legumele scurse și stoarse pe cealaltă jumătate a hârtiei towels.In un castron mare, amestecați muștarul francez și făina. Set aside.In un vas foarte mare (cel puțin 10 litri), combinați oțetul de mere, oțetul de vin alb, zahărul, semințele de muștar galben, turmericul, semințele de țelină, ardeiul cayenne, ienibaharul măcinat, cuișoarele măcinate și piperul negru.Se aduce la fierbere, amestecând bine, apoi se reduce la foc mic.Înmuiați aproximativ 2 căni din amestecul de oțet și adăugați - l în amestecul de muștar/făină din castron, șoptind bine pentru a combina-asigurați-vă că îl bateți până când nu mai există bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Semințe De Muștar GalbenSemințe De Muștar Galben
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ienibahar La SolIenibahar La Sol
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Semințe De țelinăSemințe De țelină
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
TurmericTurmeric
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Adăugați amestecul de muștar / făină înapoi în amestecul de oțet din oală, amestecând bine pentru a combina. Se aduce la fierbere și apoi se lasă să fiarbă timp de 10 minute la foc mediu, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați anghinarea scursă și amestecul de varză/ceapă/piper și amestecați foarte bine, asigurându-vă că totul este combinat și amestecat bine cu amestecul de oțet/muștar. Aduceți la fierbere, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
10
Așezați în borcane de conserve, lăsând 1/2 " spațiu pentru cap. Folosiți un bețișor sau o altă ustensilă subțire, nemetalică, pentru a alerga în jurul părților laterale ale borcanului pentru a vă asigura că nu mai rămân bule de aer în borcan. Ștergeți jantele borcanelor cu prosoape de hârtie umede pentru a îndepărta orice gust care a ajuns pe jante sau fire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
11
Așezați capacele și benzile pe borcane, strângând doar benzile vârful degetului strâns.Procesați într-o baie de apă clocotită timp de 15 minute, apoi îndepărtați și lăsați să stea, netulburat, timp de cel puțin 12 ore înainte de a verifica sigiliile. Este important să le lăsați să stea netulburate timp de 12 ore, deoarece compusul de etanșare de pe capace încă se răcește și se întărește, completând etanșarea. În timp ce borcanele se răcesc, veți auzi un sunet de tip "plink" din fiecare borcan - acesta este borcanele care completează sigiliul de vid pe măsură ce aerul final scapă din borcan. După ce au trecut 12 ore, scoateți benzile și verificați capacele - apăsați în jos în centrul capacului. Dacă nu mai puteți împinge capacul în jos, borcanul este sigilat. Dacă capacul " dă " un pic și îl puteți împinge în jos, borcanul nu a sigilat. Puteți fie să puneți banda înapoi pe borcan și să o reprocesați încă 15 minute, fie să o puneți la frigider și să o utilizați în termen de 3 luni.Gustul de anghinare ar trebui să stea cel puțin o lună înainte de a-l folosi, astfel încât aromele să se poată combina și îmbunătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 15 m.
Porții13
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista