Anghinare cu sos de unt parmezan
Anghinare cu sos de unt parmezan ar putea fi doar fără gluten și primar rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $2.61 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 507 calorii, 7g de proteine, și 43G de grăsime. Dacă aveți parmezan, vin, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 126 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Anghinare pentru Bebeluși aburită cu sos de unt de lămâie și arpagic, Pui parmezan cu sos de unt Balsamic, și Usturoi-anghinare parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o tigaie mare cu apă sărată cu jumătățile de lămâie.
Tăiați tulpina de pe anghinare. Aruncați-le în apă și fierbeți timp de 40-45 de minute.
Se toarnă vinul într-o tigaie, se reduce la jumătate, se reduce focul și se amestecă în unt câte o bucată mică.
Bateți parmezanul și sucul de lămâie.
Pentru a mânca, scoateți frunzele, înmuiați capătul rupt în sos, mâncați acest lucru și aruncați restul. Când ajungeți la mijloc, ridicați frunzele centrale, îndepărtați sufocarea păroasă și mâncați inima de anghinare.