Anghinare cu maioneză de usturoi-cimbru

Anghinare cu maioneză de usturoi-cimbru
Anghinare cu usturoi-cimbru maioneza este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 224 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sare kosher, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare cu usturoi și Rețetă de cimbru, Usturoi-Cimbru Pui Prăjit Și Anghinare, și Anghinare fierte la cuptor cu usturoi și cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați 10 până la 12 bucle subțiri de coajă din lămâie întreagă cu un zester cu 5 găuri; tăiați lămâia în jumătate. (Sau, folosiți un cojitor de cartofi pentru a îndepărta 2 fâșii largi, apoi tăiați-le în fâșii foarte subțiri.) Umpleți o oală mare pe jumătate cu apă și stoarceți sucul din lămâie în oală; aruncați în jumătăți stoarse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
ZesterZester
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Tăiați 3/4 in. scoateți fiecare tulpină de anghinare și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
3
Îndepărtați stratul exterior dur al tulpinii rămase cu un cojitor de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
4
Tăiați 1 în. scoateți vârful fiecărei anghinare și scoateți frunzele crăpate sau mai ales groase; aruncați. Tăiați vârfurile țepoase de pe frunzele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
5
Feliați 1 anghinare pe jumătate pe lungime prin tulpină. Folosiți degetul mare și o lingură de grapefruit zimțată pentru a prinde orice frunze centrale cu nuanțe roșii; trageți pentru a îndepărta. Răzuiți și aruncați sufocarea. Feliați din nou în jumătate și puneți ambele sferturi în oală cu apă de lămâie. Repetați cu restul de anghinare jumătate și a doua anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Scoateți capacul și continuați să fierbeți până când tulpinile sunt fragede și frunzele se desprind cu puțină rezistență, 15 până la 20 de minute.
8
Se scurge pe prosoape de hârtie și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Între timp, combinați usturoiul, maioneza, cimbru și sucul de jumătate de lămâie rămasă în robotul de bucătărie. Procesați 30 de secunde sau până la netezire. Condimentează cu sare și un vârf de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
MaionezăMaioneză
UsturoiUsturoi
SucSuc
LămâieLămâie
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
10
Se ornează cu coajă de lămâie rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
11
Serviți sferturi de anghinare cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
AnghinareAnghinare
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista