Anghinare cu maioneză de usturoi-cimbru
Anghinare cu usturoi-cimbru maioneza este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 224 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sare kosher, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare cu usturoi și Rețetă de cimbru, Usturoi-Cimbru Pui Prăjit Și Anghinare, și Anghinare fierte la cuptor cu usturoi și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați 10 până la 12 bucle subțiri de coajă din lămâie întreagă cu un zester cu 5 găuri; tăiați lămâia în jumătate. (Sau, folosiți un cojitor de cartofi pentru a îndepărta 2 fâșii largi, apoi tăiați-le în fâșii foarte subțiri.) Umpleți o oală mare pe jumătate cu apă și stoarceți sucul din lămâie în oală; aruncați în jumătăți stoarse.
Tăiați 3/4 in. scoateți fiecare tulpină de anghinare și aruncați.
Îndepărtați stratul exterior dur al tulpinii rămase cu un cojitor de legume.
Tăiați 1 în. scoateți vârful fiecărei anghinare și scoateți frunzele crăpate sau mai ales groase; aruncați. Tăiați vârfurile țepoase de pe frunzele rămase.
Feliați 1 anghinare pe jumătate pe lungime prin tulpină. Folosiți degetul mare și o lingură de grapefruit zimțată pentru a prinde orice frunze centrale cu nuanțe roșii; trageți pentru a îndepărta. Răzuiți și aruncați sufocarea. Feliați din nou în jumătate și puneți ambele sferturi în oală cu apă de lămâie. Repetați cu restul de anghinare jumătate și a doua anghinare.
Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare.
Scoateți capacul și continuați să fierbeți până când tulpinile sunt fragede și frunzele se desprind cu puțină rezistență, 15 până la 20 de minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se lasă să se răcească.
Între timp, combinați usturoiul, maioneza, cimbru și sucul de jumătate de lămâie rămasă în robotul de bucătărie. Procesați 30 de secunde sau până la netezire. Condimentează cu sare și un vârf de piper negru.
Se ornează cu coajă de lămâie rezervată.
Serviți sferturi de anghinare cu sos de scufundare.