Anghinare Clafouti
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare și piper, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clafouti, Fresh Fig Clafouti, și Cranberry Clafouti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Blanch anghinare în apă clocotită ușor sărată timp de un minut.
Se scurge și se lasă deoparte.
Scoateți miezul tulpinii și tăiați ardeii grași. Tăiați dovleceii. Tăiați subțire ceapa verde.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați uleiul de măsline și usturoiul. Se amestecă până se parfumează.
Adăugați ceapa verde în tigaie, amestecați pentru a acoperi.
Adăugați oregano, un vârf de sare și piper alb și un vârf de nucșoară măcinată.
Adăugați anghinarea, ardeii grași și dovleceii. Gatiti legumele aproximativ 4 minute pana se inmoaie usor. Întoarceți căldura și setați aside.It poate fi făcută înainte până la acest punct și refrigerată până la 2 days.At timp de servire. Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt de mică adâncime din sticlă sau ceramică de 8 inci sau o tigaie pentru plăcinte. Pudrați-l cu pesmetul, scuturând excesul. Rupeți ouăle într-un castron și bateți în jumătate și jumătate și făină.
Bateți energic, până când bulele mici sunt suspendate în amestec. Adăugați imediat legumele răcite și parmezanul și încă un vârf de sare, amestecați bine.
Se toarnă acest amestec în vasul pregătit.Puneți vasul umplut în centrul unei tigaie mai mari și umpleți tigaia mai mare cu apă caldă până când ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului umplut. Mutați cu grijă tigăile în cuptor și coaceți aproximativ 30 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat. Nu gătiți prea mult crema ar trebui să rămână fragedă și abia să se țină împreună.
Se servește cald sau la temperatura camerei.