Anghilă Prăjită
Anghila prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $3.81 pe portie. Această rețetă este plăcută de 56 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină, anghilă, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Pui Jamaican Jerk, pătlagină prăjită și quinoa prăjită Macadamia cu nucă de cocos, Sardine prăjite cu sos picant și ierburi prăjite, și Bas cu dungi prăjite cu roșii prăjite și mărar.
Instrucțiuni
Curățați și curățați anghila, apoi tăiați-o în bucăți. Într-un castron mare, amestecați împreună 1 cană de făină, condimente, ulei, usturoi, ceapă și piper.
Adăugați anghila la acest amestec și apoi marinați la frigider timp de 1 oră.
Dragați anghila marinată în făină. Într-o tigaie sotată la foc mediu, căutați anghila până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Adăugați vinul alb și gătiți până se reduce la jumătate.
Adăugați untul și gătiți până se topește și se rumenesc ușor. Împărțiți anghila în 4 farfurii de servire și acoperiți cu sosul de unt.