Angel Macaroons
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Macaroons Angel. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 48 și costă 7 cenți pe porție. O porție conține 59 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, amestec de prăjituri cu mâncare înger, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Angel Macaroons, Almond Macaroons I, și Macaroane Fantomatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Acoperiți foile de biscuiți cu hârtie sau folie de pergament de gătit. În sticlă mare (4 litri) sau castron metalic, bateți amestecul de tort, 1/2 cană de apă și extractul de migdale cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde. La viteza medie, bate 1 minut, răzuire castron ocazional. Îndoiți în nucă de cocos.
Aruncați jumătate din amestec cu lingurițe la aproximativ 3 inci distanță pe foi de biscuiți căptușite.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când se rumenesc în jurul marginilor. Răciți macaroanele complet înainte de a le scoate din hârtie pergament.
Între timp, amestecați 1 lingură de cacao în amestecul rămas.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de mai sus.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți untul, 4 lingurițe de cacao și 4 lingurițe de apă la foc mic, amestecând continuu, până când untul se topește. Se amestecă zahărul pudră.
Stropiți o cantitate mică de glazură peste fiecare prăjitură.