Andy Ricker lui Naam Jim Kai (dulce chile scufundare sos)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Naam Jim Kai de la Andy Ricker (Sweet chile dipping sauce). Această rețetă fără gluten și vegană servește 5 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 169 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, zahăr granulat, ardei iute Thailandezi murați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tortul cu morcovi al lui Andy Ricker, Andy Ricker 's Tam Taeng Kwaa (salată de castraveți thailandezi) din' Pok Pok, și Andy Ricker 's Phat Khanaeng (varză de Bruxelles prăjită) din' Pok Pok.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, oțetul și apa într-o oală medie și puneți-l la foc mare. Aduceți la foc mic și gătiți timp de aproximativ 10 minute, amestecând pentru a ajuta la dizolvarea zahărului.
Între timp, lăsați ardeii iute, usturoiul și sarea într-un mortar de granit (sau pulsați într-un robot de bucătărie) într-o pastă foarte grosieră. Se amestecă amestecul în oală.
Reduceți căldura pentru a menține un foc constant și gătiți până când lichidul se îngroașă ușor și devine doar ușor siropos, 8 1o 12 minute. Sosul se va îngroșa pe măsură ce se răcește.
Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei.