Andive cu smochine, brânză albastră și nuci pecan
Andive cu smochine, brânză albastră și nuci pecan este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 51 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, zahăr granulat, smochine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Smochine învelite cu Prosciutto la grătar cu brânză albastră și nuci pecan, Smochine coapte cu slănină, brânză, nuci pecan pe pâine la grătar, și Mere și brânză albastră pe andive.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. topiți untul într-o tigaie saut mediu la foc mediu până la spumare.
Adăugați nuci pecan, zahăr granulat, zahăr brun și sirop de arțar. Gatiti, amestecand des, pana cand zaharurile se dizolva si bulele de amestec. Întoarceți amestecul pe o bucată de folie de aluminiu sau hârtie cerată, așezați într-un loc uscat și lăsați să se răcească.Sferturi de smochine pe lungime, aruncați în ulei de măsline, condimentați cu sare și piper, așezați pe o foaie de copt și prăjiți la cuptor până se înmoaie, aproximativ 10 minute.Tăiați fundul andivei și separați capetele în frunze. Alegeți cele mai bune 24 de frunze (nu folosiți inimile).
Așezați 1 sfert de smochin și 1 linguriță de brânză albastră pe fiecare frunză. Se acoperă cu un pecan și se servește.Asocierea băuturilor: Hartley & Gibson ' s Amontillado, Spania. Acest sherry amontillado simplu, uscat, completează fiecare parte a felului de mâncare (cu excepția andivei) fără a se afirma excesiv. Trebuie să aibă suficientă dulceață pentru a face față siropului de arțar și nuca pentru a lucra cu brânza și nucile pecan.