Andive cu păstrăv afumat și cremă de brânză cu ierburi

Andive cu păstrăv afumat și cremă de brânză cu ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați andive cu păstrăv afumat și cremă de brânză cu ierburi. Această rețetă servește 34. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 34 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, ceapă verde, andive belgiene și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Andive Cu Păstrăv Afumat Și Cremă De Brânză Cu Ierburi, Andive cu cremă de brânză cu ierburi și mere caramelizate, și Păstrăv Afumat În Sulițe De Andive.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mic. Condimentează cu piper negru proaspăt măcinat. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Separați andivele în frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
3
Răspândiți o cantitate mică de amestec de brânză pe capătul de bază al fiecărei frunze. Se acoperă cu bucată de păstrăv; se ornează cu crenguță mică de mărar. Aranjați frunzele umplute pe platou. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
BazaBaza
PăstrăvPăstrăv
MărarMărar

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții34
Scor De Sănătate2
Revista