Andive cu păstrăv afumat și cremă de brânză cu ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați andive cu păstrăv afumat și cremă de brânză cu ierburi. Această rețetă servește 34. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 34 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, ceapă verde, andive belgiene și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Andive Cu Păstrăv Afumat Și Cremă De Brânză Cu Ierburi, Andive cu cremă de brânză cu ierburi și mere caramelizate, și Păstrăv Afumat În Sulițe De Andive.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mic. Condimentează cu piper negru proaspăt măcinat. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Separați andivele în frunze.
Răspândiți o cantitate mică de amestec de brânză pe capătul de bază al fiecărei frunze. Se acoperă cu bucată de păstrăv; se ornează cu crenguță mică de mărar. Aranjați frunzele umplute pe platou. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperi; rece.)