Andive Belgiene Învelite În Șuncă Cu Brânză / Lof Met Ham En Kaas

Andive Belgiene Învelite În Șuncă Cu Brânză / Lof Met Ham En Kaas
Andive belgiene învelite în șuncă cu brânză / Lof met Ham En Kaas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $6.21 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 99G de grăsime, și un total de 1289 calorii. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați andive belgiene, suc de lămâie, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și דל פחמימות, dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Ham și brânză hash caserola maro.

Instrucțiuni

1
Tăiați o felie subțire din partea inferioară a andivei, cu un cuțit mic îndepărtați miezul amar al andivei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați capetele mari în jumătate și nu uitați să îndepărtați miezul.Gatiti andivele in apa sarata si sucul de lamaie timp de 20 pana la 30 de minute sau pana sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
AndiveAndive
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Scurgeți-le și puneți-le într-o strecurătoare.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Când este suficient de rece pentru a manipula, înfășurați fiecare andivă într-o felie de șuncă, de asemenea frunzele libere, puneți-le într-un vas rezistent la cuptor uns, adăugați nucșoară rasă, presărați brânza deasupra și adăugați câteva pete de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
AndiveAndive
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții1
Scor De Sănătate40
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista