Ancho-Chocolate Cheesecake
Această rețetă servește 30 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 218 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pudra de ardei ancho chile, ciocolata dulce-amăruie a brutarului, zahărul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ancho Chocolate BBQ pui, Tort Ancho Cu Ciocolată Fără Făină, și Chocolate-Ancho Cr. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Amestecați firimiturile și untul; apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc de 9 inci.
Bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați praf de piper și ciocolată; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică după fiecare doar până se amestecă; se toarnă peste crustă.
Coaceți 1 oră 10 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. Refrigerați 4 ore.