Ananas și Papaya cu sirop de Tequila
Ananasul și Papaya cu sirop de Tequila ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.62 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 191 calorii. Dacă aveți la îndemână cayenne, sirop de porumb, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pepene galben cu sirop de tei Tequila, Ananas - Papaya Slaw, și Cocktail De Ananas Tequila pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ananasul transversal în 8 până la 12 felii.
Tăiați papaya transversal în felii subțiri.
Tăiați varul transversal în felii subțiri de hârtie, aruncând capetele. Aranjați fructele pe farfurii.
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mare, amestecați siropul de porumb, sucul de lămâie și cayenne până la fierbere, 1 până la 2 minute.
Adăugați tequila și aprindeți imediat (nu lângă un orificiu, ventilator sau inflamabile). Se agită pan până când flăcările mor în jos. Sirop de lingură peste fructe.