Ananas-somon marinat cu salată de varză asiatică

Somonul marinat cu ananas cu salată de varză asiatică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 170 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, salată de varză asiatică, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Somon Ghimbir-Usturoi + Salată De Varză Asiatică, Somon Asiatic rucola napa varză salată de Mango cu nuci confiate, și Somon marinat cu miere de zahăr brun cu Quinoa de ananas caramelizat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți sucul de ananas la fiert într-o cratiță mare la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până se reduce la 3 căni, aproximativ 20 de minute.
Transferați sucul în castron; rece. Se amestecă sosul de soia în marinată.
Așezați peștele într-un singur strat în două vase de copt din sticlă de 15x10x2 inci.
Se toarnă marinada de ananas peste pește, împărțind în mod egal. Acoperiți și refrigerați 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Pulverizați 2 foi de copt cu margini mari cu spray antiaderent.
Scoateți peștele din marinată; scuturați excesul. Rezervă marinada.
Așezați peștele, cu fața plată în jos, pe cearșafuri.
Coaceți până la fiert, aproximativ 4 minute. Folosind spatula, transferați cu atenție pe platou.
Între timp, fierbeți marinada rezervată într-o cratiță medie la foc mediu până se reduce la 1 cană, aproximativ 15 minute.
Periați peștele cu marinată. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.)
Se presară cu semințe de susan; se servește cu salată de varză.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.