Ananas Pocat Cu Vanilie
Dacă $3.44 pe portie se încadrează în bugetul dvs., ananasul cu vanilie ar putea fi o mare fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, acompaniament: înghețată vanillan, grand marnier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați ROM babas cu ananas pocat și înghețată vanillan, Caise pocate cu vanilie, și Piersici braconate cu vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți ananasul, apoi sfertul pe lungime.
Tăiați miezul, apoi tăiați fiecare sfert pe lungime în 4 bucăți (pentru un total de 16).
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie într-o tigaie grea de 12 inci, cu vârful unui cuțit, apoi adăugați păstăi, vin, Grand Marnier, zahăr brun, băț de scorțișoară, frunze de dafin, cuișoare și un vârf mare de sare. Se aduce la fierbere, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Adăugați ananasul în amestecul de vin și reveniți la fierbere.
Se ia de pe foc. Se răcește ananasul în lichid, aproximativ 1 oră.
Transferați ananasul cu o lingură cu fante într-o tigaie cu 4 fețe, apoi fierbeți lichidul până se reduce la aproximativ 2/3 cană, aproximativ 35 de minute.
Presărați ananasul cu zahăr granulat, apoi fierbeți 3 până la 4 inci de la foc până când este ușor caramelizat și ușor carbonizat în pete, 10 până la 15 minute (urmăriți cu atenție și îndepărtați orice ananas care se colorează mai repede).
Se servește stropit cu sirop.
Ananasul poate fi braconat și lichid redus cu 1 zi înainte și răcit separat.
Se presară cu zahăr și se fierbe înainte de servire.