Ananas Mojito Gelatină Împușcat
Ananas Mojito gelatina împușcat ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 61 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, gelatină de ananas, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Lychee Gelatină Împușcat, Ananas Cu Susul În Jos Tort Împușcat, și Ananas Cu Susul În Jos Tort Împușcat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
10 până la 12 pahare mici de plastic sau ochelari împușcați
Zdrobiți frunzele de mentă în fundul unui agitator de cocktail.
Adăugați sucul de lămâie, sucul de ananas și agitați cele 2 împreună. Într-un castron mediu combinați gelatina de var și ananas și zahărul. Se amestecă apa clocotită și se amestecă până se dizolvă zahărul. Se amestecă romul și se toarnă în paharele de plastic. La frigider până la setare, aproximativ 3 ore. Bucurați-vă!