Ananas & data savura
Ananas & data savura ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 1 porții cu 2328 calorii, 16g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $10.21 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ardei, semințe de muștar, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Afine-Kumquat-Data Relish, Dovlecei Prăjiți Cu Gust De Curmale Și Dovleac, și Filet de porc cu curmale și coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Uscați-prăjiți semințele într-o tigaie mică până când încep să miroasă parfumat. Sfat într-un mortar și zdrobiți cu un pistil până când semințele sunt descompuse, dar nu pudrate.
Curățați, sferturiți și miezuiți ananasul.
Se taie în bucăți aspre, apoi se transferă într-un robot de bucătărie și se pulsează până se taie în bucăți mai mici. Sfat într-o tigaie de conservare sau o cratiță mare pe bază de greu. Folosiți procesorul pentru a face același lucru cu ceapa, apoi ardeii. Introduceți legumele în tigaie împreună cu condimentele prăjite, oțetul, fulgii de ardei iute și 2 lingurițe de sare.
Se aduce la fierbere, amestecând, apoi se acoperă și se fierbe timp de 10 minute.
Adăugați zahărul și curmalele și reveniți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se fierbe încă 15-20 de minute, neacoperit, până când amestecul se înmoaie, dar are încă un pic de criză. (Aveți grijă când gustați gustul, deoarece va fi foarte cald.)
Între timp, spălați borcanele în apă fierbinte cu săpun și clătiți bine.
Se pune în poziție verticală într-o formă de prăjire și se introduce la cuptor la 160C/140C ventilator/gaz 3 timp de 15 minute. Fierbeți capacele (care trebuie să fie rezistente la oțet) timp de 5 minute, apoi lăsați să se usuce.
Scoateți borcanele din cuptor și așezați-le pe o placă. Umpleți borcanele și înșurubați capacele. Etichetați și păstrați la frigider până la 4 săptămâni sau sterilizați (vezi sfatul de mai jos) și păstrați într-un loc răcoros și uscat timp de până la 1 an.