Anaheim Chile Salsa Verde

Anaheim Chile Salsa Verde
Anaheim Chile Salsa Verde este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovovegetariană, cu 6 porții. Pentru 99 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 38 de calorii, 1 g de proteine și 1 g de grăsime. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor mexicane. Mergeți la magazin și luați sare și piper, căței de usturoi, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 34%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Pork Chile Verde cu Red Chile Salsa, Roasted Hatch Chile Salsa Verde și Roasted Hatch Chile Salsa Verde.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Salsa Verde poate fi combinată cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Stoltz Organic Pinot Noir. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Stoltz Pinot Noir organic
Stoltz Pinot Noir organic
Acest Pinot se arată bine prin culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine anii de învechire, fie să fie băut pe loc.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista