Amestec Italian Chex Fără Gluten
Rețeta fără Gluten Italian Chex amestec de amestec ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 50 minute. Această rețetă face 32 de porții cu 57 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, ulei de canolan, condimente și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baton de granola cu unt de migdale moale și masticabil fără Gluten PLUS un cadou de fulgi de ovăz Chex fără Gluten, Snickerdoodle Fără Gluten Chex Mix, și Amestec Valentine Chex Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 300 F. În castron mare, se amestecă cereale și nuci de soia.
În castron mic, amestecați ulei, oțet, praf de usturoi și condimente italiene.
Se toarnă peste amestecul de cereale, amestecând pentru a acoperi. Se amestecă floricele până se amestecă bine.
Răspândiți în tigaie mare de prăjire.
Coaceți descoperit 15 minute. Se amestecă brânza până se amestecă bine.
Coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când amestecul este prăjit.
Se întinde pe hârtie cerată pentru a se răci, aproximativ 10 minute. (Cerealele vor fi crocante pe măsură ce se răcește.) A se păstra într-un recipient etanș.