Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul la grătar. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 65 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Amestec De Sparanghel La Grătar, Sparanghel Mazăre Potpuriu, și Amestec De Sparanghel Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie de folie de unică folosință, combinați legumele, măslinele și usturoiul; stropiți cu ulei și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Aluat De Pâine De Porumb
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se presara cu patrunjel, sare, piper, lamaie-piper si marar; amestecati pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Grătar, acoperit, la foc mediu indirect timp de 20-25 de minute sau până când legumele sunt crocante-fragede, amestecând ocazional.