Amestec De Rom Fierbinte Cu Unt

Amestec De Rom Fierbinte Cu Unt
Amestecul de rom fierbinte cu unt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă servește 15. O porție conține 472 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați înghețată vanillan, zahăr brun, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 11%. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Se Amestecă Și Se Potrivesc Quesadillas Veggie, și Amestec De Condimente Sazon De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare cremă untul și zaharurile împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați înghețata înmuiată și amestecați până se obține o consistență cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
3
Transferați acest lucru într-un recipient congelator cu un capac etanș.
4
Se pune la congelator până la 1 lună.
1
Așezați 2 linguri de amestec înghețat într-un pahar highball sau o cană de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
2
Adăugați 1 până la 2 linguri de rom întunecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom închisRom închis
3
Se toarnă peste amestec 6 uncii de apă clocotită și se amestecă până când amestecul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Se presara cu scortisoara sau nucsoara si se serveste mai departe!
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista