Amestec De Pudră De Curry

Amestec De Pudră De Curry
Curry pulbere amestec este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 129 calorii. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți cayenne, muștar, turmeric măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este remarcabil. Încercați Chilakada Dumpa Podi Koora - Curry de cartofi dulci în stil Andhra cu pudră de Curry, Pudră De Curry, și Pudră De Curry De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-un recipient cu un capac etanș. Se agită pentru a combina. A se păstra într-un loc răcoros și uscat timp de până la 6 luni. Când este gata de utilizare, se macină și se adaugă la feluri de mâncare în funcție de gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați asocierea cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Nigl Freiheit Gruner Veltliner. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nas fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Revista