Amestec De Gustări Crocante Cu Scorțișoară
Crunchy scorțișoară Snack Mix ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 117 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 30. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână unt, biscuiți minusculi cu aromă originală, bețișoare de covrig și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Amestec De Gustări Crocante Cu Scorțișoară, Amestec De Gustări Crocante, și Sweet ' N ' Crunchy snack Mix pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 300 buc. Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția untului.
Se toarnă untul topit peste amestec; se aruncă până se acoperă uniform.
Se întinde într-o tigaie de 13x9 inci fără grăsime.
Coaceți 25 de minute, amestecând ocazional.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.