Amestec De Fructe De Mare Mediteraneene

Amestec De Fructe De Mare Mediteraneene
Dacă aveți în jur 3 ore pentru a petrece în bucătărie, Medley fructe de mare mediteraneene ar putea fi un super pescatarian rețetă pentru a încerca. Pentru 6,12 USD pe porție, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 557 calorii, 49G de proteine, și 16g de grăsime. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, fire de șofran, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Amestec De Fructe De Mare, Amestec De Fructe De Mare Aburit, și Amestec De Fructe De Mare Aburit.

Instrucțiuni

1
Înmuiați calmarul în lapte timp de 1 până la 5 ore; cu cât este mai lung, cu atât mai bine. Când calmarul a terminat de înmuiat, strecurați și aruncați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul, ceapa, morcovii, roșiile și feniculul tăiat cubulețe. Gatiti si amestecati pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă pasta de roșii și se fierbe încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se toarnă vin și se mărește căldura la mare. Odată ce amestecul fierbe, adăugați bulionul de pui, pătrunjelul, tarhonul, cimbru, frunzele de dafin, boabele de piper și șofranul. Reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți până când lichidul s-a redus la 1 1/2 căni, aproximativ 15 minute. Se strecoară lichidul și se aruncă solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
șofranșofran
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați roșii uscate la soare și fenicul; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
6
Se toarnă bulionul de șofran strecurat și cimbru tocat; creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Așezați stridiile deasupra feniculului, acoperiți și gătiți timp de 1 minut. Puneți scoicile și midiile în oală, acoperiți și gătiți până când crustaceele încep să se deschidă, aproximativ 4 minute. Se amestecă calmarul scurs, se recuperează și se gătește timp de 1 minut, doar până când calmarul se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
În timp ce crustaceele se gătesc, condimentați fileurile de biban cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Biban De MareFileuri De Biban De Mare
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
CrustaceeCrustacee
9
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Puneți peștele în tigaie, cu pielea în jos. Acoperiți și gătiți până când pielea este crocantă și carnea peștelui s-a întărit și nu mai este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Turnați amestecul de fenicul-fructe de mare pe un platou de servire și așezați fileurile de biban deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Biban De MareFileuri De Biban De Mare
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
12
Se ornează cu crenguțe de pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista