Amestec De Cappuccino Cu Vanilie Franceză

Amestec De Cappuccino Cu Vanilie Franceză
Amestecul de Cappuccino de vanilie franceză necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 312 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână apă, cremă de vanilie fără lapte praf, lapte praf fără grăsimi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o băutură. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Franceză Vanilie-Ciocolata Bucată Cookie Mix, Amestec De Cappuccino, și Amestec De Vafe Cappuccino Cu Sirop De Cafea.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. A se păstra într-un recipient etanș într-un loc răcoros și uscat timp de până la 2 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu șampanie, Bordeaux și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, s-ar putea să încercați și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Champagne Ployez-Jacquemart extra quality Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Sampanie Ployez-Jacquemart Extra Calitate Brut
Sampanie Ployez-Jacquemart Extra Calitate Brut
#65 Din Wine Spectator ' s Top 100 din 2020făcând o spumă elegantă, această șampanie dezvăluie o culoare aurie frumoasă. Nasul este copt cu note de miere. Palatul este bogat și dezvăluie o lungime frumoasă.Amestec: 20% Pinot Noir, 40% Chardonnay Și 40% Pinot Meunier
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista