Ambrosia Șah Tarte

Ambrosia Șah Tarte
Ambrosia șah Tarte necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 30 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 229 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, cremă de nucă de cocos, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ambrosia Șah Tarte, Zară Șah Tarte, și Ciocolată Șah Tarte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Se taie piecrusts în 14 (4 1/2-inch) runde. Apăsați fiecare aluat rotund într-o matriță de brioșă de 3 1/2 inci ușor unsă, apăsând părțile laterale. Ori aluat peste marginea de forme, și prindeți pentru a asigura. Aranjați matrițele pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți 7 până la 8 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet pe foaia de copt pe un suport de sârmă (aproximativ 30 de minute). Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Între timp, bateți împreună zahărul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; adăugați ouă și următoarele 3 ingrediente și bateți până se amestecă. Se amestecă nuca de cocos și următoarele 2 ingrediente. Se amestecă amestecul de nucă de cocos în cochilii de patiserie răcite, umplând aproape plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Aluat De Plăcintă, OpționalSuplimentar Aluat De Plăcintă, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Coaceți la 350 timp de 22 până la 25 de minute sau până se rumenesc și Centrul tartelor este aproape setat. (Umplerea va continua să gătească pe măsură ce se răcește.) Tarte rece complet pe foaie de copt pe suport de sârmă (aproximativ 1 oră). Slăbiți torturile din matrițe folosind un cuțit mic; îndepărtați torturile din matrițe.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Se serveste cu topping-uri dorite.
7
*2 (8 - sau 10-oz.) pachete congelate coji tarta pot fi înlocuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
8
Coaceți conform instrucțiunilor din Pas
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista