Ambrosia
Ambrosia ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 105 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, smântână sherry, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ambrosia, Ambrosia, și Ambrosia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Pierceți cel mai moale ochi de nucă de cocos cu o șurubelniță mică, apoi scurgeți lichidul și aruncați-l.
Coaceți nuca de cocos într-o tigaie superficială până când se fisurează, aproximativ 20 de minute. Când se răcește, înfășurați într-un prosop și rupeți coaja cu un ciocan. Scoateți carnea din coajă cu șurubelniță și îndepărtați membrana maro cu un cojitor de legume. Clătiți carnea de nucă de cocos. Radeți grosolan nuca de cocos pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie folosind o presiune ușoară în curse lungi pentru a produce fulgi lungi și cu pene.
Tăiați coaja și miezul din portocale cu un cuțit ascuțit. Lucrând peste un castron mare, tăiați segmentele fără membrane, lăsându-le să cadă în castron; strângeți sucul din membrane în castron.
Aruncați ușor portocalele cu nucă de cocos, zahăr, sare și Sherry. Rece, acoperit, cel puțin 1 oră.