Amberjack Înnegrit
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Amberjack înnegrit ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 110 calorii, 21g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper măcinat, pudră de ceapă, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Rețete similare includ Amberjack cu Salsa de Mango-banane, Amberjack la grătar cu sos de cremă Dijon în stil rustic, și Amberjack Local cu tendriluri de mazăre și piure de dovlecei de Butternut prăjit.
Instrucțiuni
Tăiați fileul în 4 bucăți egale.
Combinați boia de ardei și următoarele 6 ingrediente într-un castron mic; amestecați bine. Pește de dragare în amestec de condimente; lăsați să stea 5 minute.
Înveliți o tigaie mare din fontă cu spray de gătit; așezați la foc mare până la foarte cald.
Adăugați pește și gătiți 3 minute. Întoarceți peștele și gătiți 3 până la 4 minute suplimentare sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță. Peștele ar trebui să arate carbonizat. (Este posibil să preferați să faceți această procedură în afara datorită cantității mici de fum care este creată.)