Alune Parmezan Sparanghel
Sparanghelul cu parmezan de alune este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 90 de calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, piper măcinat grosier, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sparanghel Cu Unt De Alune Prăjit, Salată de unt, sparanghel și salată de alune, și Halibut cu crustă de alune cu sparanghel prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 12 inci, încălziți apa până la fierbere.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și gătiți 4 până la 6 minute sau până când sunt crocante.
În aceeași tigaie, topiți margarina la foc mediu-mare. Se amestecă ciupercile. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand frecvent, pana cand ciupercile devin maro deschis.
Se amestecă sparanghelul, busuiocul, sarea și piperul în ciuperci până când legumele sunt acoperite cu condimente și sparanghelul este încălzit.
Se presară cu brânză și alune.