Alune Parmezan Sparanghel

Alune Parmezan Sparanghel
Sparanghelul cu parmezan de alune este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 90 de calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, piper măcinat grosier, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sparanghel Cu Unt De Alune Prăjit, Salată de unt, sparanghel și salată de alune, și Halibut cu crustă de alune cu sparanghel prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 12 inci, încălziți apa până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
3
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și gătiți 4 până la 6 minute sau până când sunt crocante.
4
Se scurge; pus deoparte.
5
În aceeași tigaie, topiți margarina la foc mediu-mare. Se amestecă ciupercile. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand frecvent, pana cand ciupercile devin maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se amestecă sparanghelul, busuiocul, sarea și piperul în ciuperci până când legumele sunt acoperite cu condimente și sparanghelul este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CondimenteCondimente
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
CiuperciCiuperci
BusuiocBusuioc
7
Se presară cu brânză și alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista