Alun Cappuccino Rugalach
Alune Cappuccino Rugalach ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 69 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 64 și costă 13 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, scorțișoară măcinată, ciocolată cu lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Cappuccino Cu Alune, Cupcakes Cu Cappuccino Cu Alune, și Rugalach.
Instrucțiuni
Dezghețați foile de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când sunt ușor de manevrat.
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament sau pulverizați cu spray de gătit vegetal.
Amestecați zahărul, amestecul de cafea și scorțișoara într-un bol mic.
Presărați 1/4 cană din amestecul de zahăr pe suprafața de lucru. Desfaceți foaia de patiserie pe amestecul de zahăr.
Se presară cu 1/4 cană amestec de zahăr.
Rotiți foaia într-un dreptunghi de 12x10 inci.
Se presară cu 1/3 cană de nuci, se rulează ușor pentru a apăsa nucile în patiserie.
Tăiați patiseria în 4 benzi (12x 21/2-inch).
Tăiați fiecare bandă în bucăți de 4 (3 inci), apoi tăiați fiecare bucată în diagonală pentru a face bucăți în formă triunghiulară. Începând de la partea largă, rotiți patiseria în sus pentru a face o formă de semilună.
Așezați patiseria îndreptată în jos pe foaia de copt pregătită. Repetați cu restul de patiserie, amestec de zahăr și nuci.
Coaceți timp de 15 minute sau până la aur.
Scoateți din foaia de copt și răciți-o pe un suport de sârmă.
Așezați ciocolata într-un bol cu microunde. Cuptorul cu microunde este ridicat timp de 15 secunde sau până se înmoaie. Cuptor cu microunde 15 secunde mai mult, dacă este necesar. Se amestecă până se omogenizează.
Stropiți ciocolata peste fursecuri. Cookie-urile pot fi stocate într-un recipient etanș până la 1 săptămână.