Aluat De Pâine Plată
Aluatul de pâine plată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 94 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți drojdie, apă caldă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Aluat De Pâine Plată, Aluat Ușor De Pâine Plată, și Aluat Ușor De Pizza + Pâine Plată Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Se dizolvă zahărul și drojdia în 6 linguri de apă caldă într-un castron mare; se amestecă 1/4 cană de făină.
Lăsați să stea 30 de minute sau până la bule.
Adăugați 1 3/4 căni de făină, 1/2 cană de apă caldă și sare în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.