Aluat De Pizza Din Grâu Integral
Aluatul de pizza din grâu integral necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 372 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, ulei de măsline, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Aluat De Pizza Din Grâu Integral, Cel Mai Simplu Aluat De Pizza Din Grâu Integral, și Aluat de pizza din grâu integral și miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți apa și mierea împreună în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un cârlig de aluat și presărați drojdia deasupra. Se lasă deoparte până când amestecul se bulează, aproximativ 10 minute.Între timp, așezați făinurile și sarea într-un castron mare și bateți pentru a combina. Când drojdia este gata, adăugați amestecul de făină și uleiul de măsline măsurat și amestecați la viteză mică până când aluatul începe să se unească și arată ciudat, aproximativ 2 minute.Măriți viteza la mediu și continuați să amestecați până când aluatul este elastic și neted, aproximativ 5 minute. Între timp, ștergeți vasul mare de amestecare, acoperiți-l cu ulei și lăsați-l deoparte.Când aluatul este gata, adunați-l într-o bilă, așezați-l în vasul de amestecare cu ulei și întoarceți-l pentru a-l acoperi în ulei. Acoperiți cu un vas curat și umedprosop sau folie de plastic și lăsați-l să se odihnească într-un loc cald până își dublează dimensiunea, aproximativ 1 oră.Odată ce aluatul a crescut, dați-l cu pumnul în jos și întoarceți-l pe o suprafață de lucru ușor unsă. Împărțiți aluatul în 2 bucăți și formați fiecare într-o bilă.
Așezați bilele de aluat pe o suprafață de lucru ușor unsă, acoperiți cu un vas curat și umedprosop sau folie de plastic și lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute. Formați și coaceți după dorință.