Aluat De Pizza Din Grâu Integral

Aluat De Pizza Din Grâu Integral
Aluatul de pizza din grâu integral necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 372 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, ulei de măsline, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Aluat De Pizza Din Grâu Integral, Cel Mai Simplu Aluat De Pizza Din Grâu Integral, și Aluat de pizza din grâu integral și miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți apa și mierea împreună în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un cârlig de aluat și presărați drojdia deasupra. Se lasă deoparte până când amestecul se bulează, aproximativ 10 minute.Între timp, așezați făinurile și sarea într-un castron mare și bateți pentru a combina. Când drojdia este gata, adăugați amestecul de făină și uleiul de măsline măsurat și amestecați la viteză mică până când aluatul începe să se unească și arată ciudat, aproximativ 2 minute.Măriți viteza la mediu și continuați să amestecați până când aluatul este elastic și neted, aproximativ 5 minute. Între timp, ștergeți vasul mare de amestecare, acoperiți-l cu ulei și lăsați-l deoparte.Când aluatul este gata, adunați-l într-o bilă, așezați-l în vasul de amestecare cu ulei și întoarceți-l pentru a-l acoperi în ulei. Acoperiți cu un vas curat și umedprosop sau folie de plastic și lăsați-l să se odihnească într-un loc cald până își dublează dimensiunea, aproximativ 1 oră.Odată ce aluatul a crescut, dați-l cu pumnul în jos și întoarceți-l pe o suprafață de lucru ușor unsă. Împărțiți aluatul în 2 bucăți și formați fiecare într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
PunchPunch
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Așezați bilele de aluat pe o suprafață de lucru ușor unsă, acoperiți cu un vas curat și umedprosop sau folie de plastic și lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute. Formați și coaceți după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista