Aluat De Pizza De Bază
Aluatul de Pizza de bază ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 702 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 99 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână amidon de tapioca, făină de ovăz, făină de amestec de pizza și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma siropul de agave, puteți urma acest fel principal cu Slab Plăcintă Cu Fructe De Pădure Milkshake ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Aluat De Pizza De Bază, Aluat Dulce De Bază, și Aluat De Masă De Bază pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo