Lemon Trout Almondine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 3687 calorii, 318g de proteine, și 224g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 34,98 USD pe porție. Un amestec de ulei de măsline, migdale, păstrăv și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Almondină De Păstrăv De Lămâie, Păstrăv Almondine, și Almondină Clasică De Păstrăv.
Instrucțiuni
1
Presărați păstrăvul cu sare și piper.Pudrați fileurile de pește în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Pește
2
Încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
3
Adăugați fileuri de pește și gătiți până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
4
Scoateți din tigaie și acoperiți pentru a se încălzi.Puneți tigaia la foc și adăugați 1 t unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adaugă migdalele și se sotează, apoi se adaugă sucul proaspăt de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Migdale
6
Încălziți-l, apoi lingurați peste fileurile de pește.