Rețeta de migdale Dulce de leche Cr Amperpes ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 8. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 177 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de jardiniere migdale tăiate, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), Scorțișoară și migdale prăjite Dulce De Leche Cheesecake Popsicles, și Parfait de Dulce de Leche, piure de Mango și cremă parfumată de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați ouăle, 1/2 cană lapte, făină, smântână, zahăr și extrageți în blender 1 min. sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Lăsați să stea 10 min.
4
Pulverizați vasul de copt de 13x9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se amestecă dulce de leche și laptele rămas; se toarnă 1/2 cană în vasul pregătit. Înclinați vasul pentru a acoperi uniform fundul cu amestec de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De Leche
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Lapte
6
Încălziți tigaia CRPE antiaderentă de 8 inci sau tigaia saut pulverizată cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați 1-1 / 2 Linguri. aluat; înclinați tigaia pentru a acoperi uniform fundul cu aluat. Gatiti 30 sec.; rândul său. Gatiti suplimentar 30 sec. îndoiți crpe în sferturi; așezați peste amestecul de caramel în vasul de copt. Continuați cu aluatul rămas pentru a face un total de 16 CRPE, aranjând vasul în 4 rânduri ușor suprapuse. Se acoperă cu amestecul de caramel rămas; acoperi.