Alma ' s Striped Bass Seviche

Alma ' s Striped Bass Seviche
Alma ' s Striped Bass Seviche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 156 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $2.65 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei iute anaheim, vin spumant, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bas Cu Dungi Întregi, Striped Bass Meuni, și Bas Cu Dungi La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un vas din oțel inoxidabil sau sticlă. Acoperiți și refrigerați 2 ore sau până când peștele este ferm și opac. Folosind o ustensilă cu fante, lingurați în pahare individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Serviți cu biscuiți sau crostini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
CrostiniCrostini
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista