Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați All-Star Veggie Burger. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 154 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 444 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți tofu, salvie, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este super. Rețete similare includ Veggie Burger B. L. A. T, Cel Mai Bun Burger Vegetal, și Burgerul Nostru Veggie Perfect.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați piureul de fasole garbanzo și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă tărâțele de ovăz, ovăzul rapid și orezul; amestecul ar trebui să pară puțin uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz De Gătit Rapid
Tărâțe De Ovăz
Orez
3
Într-un castron separat, zdrobiți tofu-ul cu mâinile, încercând să stoarceți cât mai multă apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Scurgeți apa și repetați procesul până când nu există aproape apă care merită turnată. Nu este necesar să îndepărtați toată apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
5
Se toarnă sosul de grătar peste tofu și se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
Se amestecă tofu în fasolea garbanzo și ovăz. Se condimentează cu sare, piper, praf de usturoi și salvie; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Praf De Usturoi
Piper
Ovăz
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Sare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Formați chiftele din amestecul de fasole și prăjiți-le în ulei fierbinte timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte.