Aligator Animal Pâine Italiană

Aligator Animal Pâine Italiană
Aligator animal Italian pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 33 de porții cu 47 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți apă, făină, apă caldă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aligator Alemond, Degetele De Aligator, și Aligator Hushpuppies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, făina, glutenul (dacă utilizați), sarea și drojdia în mașina de pâine și amestecați folosind ciclul de aluat al mașinii. Aluatul trebuie să se îndepărteze frumos de părți; adăugați mai multă făină sau apă dacă este necesar în timpul ciclului de amestecare, astfel încât aluatul să nu ajungă prea lipicios sau uscat. Când se termină primul ciclu de creștere, puneți aluatul în jos și transferați aluatul pe o suprafață ușor înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
PunchPunch
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Ungeți o foaie de copt sau tapetați-o cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Întindeți aluatul într-un pătrat de aproximativ 3/4 inci grosime și împărțiți-l în patru bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Rotiți trei dintre piesele stil de jeleu și aliniați-le cu cusătura în jos pe foaia de copt pentru a forma capul, corpul și coada. Capetele pieselor conectate ar trebui să atingă ușor. (Amintiți-vă că totul va crește pe măsură ce aluatul crește, așa că încercați să țineți cont de proporții.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Ungeți ușor mâinile și modelați aluatul ca și cum ați lucra cu lut: alungiți coada până la un vârf curbat subțire, apoi alungiți ușor capătul nasului. Feliați în nas orizontal la vârf pentru a forma gura aligatorului; țineți gura deschisă cu o pană de folie de aluminiu unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Din sfertul rămas de aluat, tăiați o bucată mică pentru a o folosi pentru ochi. Tăiați restul în patru "bușteni" pentru picioare, aplatizând un capăt al fiecărui picior și introducându-l sub corpul aligatorului. Formați picioarele în ușoare coturi atunci când le poziționați pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Tăiați felii scurte în celălalt capăt al piciorului pentru a face gheare. Folosiți foarfece pentru a tăia tăieturi superficiale pe suprafața aluatului (aceasta va forma pielea țepoasă a aligatorului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
8
Rotiți aluatul rezervat în bile mici pentru ochi, umplând fiecare cu o stafidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Bateți oul cu 1 lingură de apă caldă într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Lăsați aligatorul să se ridice într-un loc cald până se dovedește complet, aproximativ treizeci de minute (împingeți indexul și degetele mijlocii în părțile laterale ale aluatului; indentarea ar trebui să rămână. Dacă aluatul se întoarce, trebuie să crească mai mult). Ungeți ușor aluatul cu spălarea ouălor și coaceți-l în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți Aligatorul din foaia de copt cu o spatulă și transferați-l într-un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Scoateți folia de aluminiu când este rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții33
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista