Alfredo de fasole verde cu Ravioli de brânză

Alfredo de fasole verde cu Ravioli de brânză
Fasole verde Alfredo cu Ravioli brânză ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. Acest curs principal are 551 calorii, 15g de proteine, și 38g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți frișcă, ravioli umplute cu brânză, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Alfredo de fasole verde cu Ravioli de brânză, Ravioli de brânză cu sos Alfredo de dovleac, și Salată De Ravioli Cu Fasole Verde Și Șalot pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați fasole verde, usturoi și rozmarin și sotati 6 minute sau până când fasolea este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Îndepărtați amestecul și lăsați-l deoparte.
4
Adăugați frișcă în tigaie și aduceți la fierbere, amestecând constant. Gatiti, amestecand constant, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Întoarceți amestecul de fasole verde în tigaie; adăugați vin și piper și gătiți 5 minute. Se amestecă în 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se servește peste ravioli și se presară uniform cu restul de 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Arceno Stradan al Sasso Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Arceno Strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
Tenuta di Arceno Strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 a fost perfect vintage cald - nu prea cald, doar dreapta. Nasul eliberează imediat tonuri de caprifoi și gem de căpșuni, terminând cu un ton pe bază de plante de rozmarin și chiparos. Pe palat, puterea acestui vin impresionează. Există o explozie de arome, toate încadrate strâns de acizi strălucitori fermi. Aromele sunt dominate de afine și zmeură, dând loc tonurilor luxuriante de afine. Finisajul este dominat de fasole de vanilie cu piper negru persistent și coajă de portocală. Acesta este un an interesant pentru Sangiovese și are potențialul de a îmbătrâni 15-20 de ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista